24 August - 9 zile de Adrenalină la Via Ferrata în Munții Dolomiți, Italia

Dificultate

intermediar

Unde?

Munții Dolomiți, Italia

Durata

9 zile

Organizator

Mihai Agănencei - 0729 857 511

Descriere

Vara asta te chemăm la aventură, adrenalină și la dolce vita pe stâncă! Munții Dolomiți, cea mai crestată creastă din lume cu mii de piscuri calcaroase de dimensiuni foarte mari și de o frumusețe …WOW. Asta nu o zicem doar noi! O zic și cei de la patrimoniul UNESCO. Aici a luat naștere activitatea de Via-Ferrata, fiind locul cu cel mai multe trasee din lume, cu toate tipurile de dificultate. Dar bineînțels că și cu zeci de trasee de treeking și mountainbike. Noi ne ocupăm de organizarea grupului, verificarea experienței participanților ca să fim la același nivel, organizare pe mașini, asigurarea cazării și itinerariul traseelor de via-ferrata. Tu te prezinți și te bucuri de viață cu un Aperol veritabil! Ce include: – 8 nopți de cazare în camere duble și triple (din care 6 în Dolomiți și 2 pe tranzit) – Însoțitor de grup din România – Asistență pe toată perioada evenimentului și înainte de eveniment – Cheltuieli ce țin de logistica evenimentului – Organizarea evenimentului (organizare transport, rezervări la cazări, itinerariu) – Super comunitate de cei mai faini oameni Nu include: – Transport – 180 EUR (peste 3000 km) – Cheltuieli personale: suveniruri, restaurante, samd – Asigurare de călătorie – Activități extra: caiac, barcă, atv, samd – Ghidaj montan – Alte cheltuieli personale ce nu sunt menționate la secțiunea “Ce Include”   Avansul este returnabil intergral în caz dacă nu vă potriviți pentru această experiență.

Planul turului

I T I N E R A R

Sâmbătă, 24 August
– Pornim din Cluj (poți porni din orice alt oraș) și ne dăm întâlnire în frumosul oraș sloven, Maribor

Duminică, 25 August
– Sosim pe după-masă în Dolomiți și ne rezervăm niște locuri să admirăm un apus pe cinste.
Facem check-in & settle

Luni – Vineri, 26 – 30 August
– Diverse trasee de Via ferrata intermediar

Sâmbătă, 31 August
– Pornim spre Budapesta și odihnim la o cazare draguță

Duminică. 1 Septembrie
Ne întoarcem spre casă

C I N E . P O A T E . P A R T I C I P A ?

Pentru a putea parcurge traseele de via-ferrata din Dolomiți, trebuie să mai fi parcurs în țară minim 2 trasee intermediare (categorie C), sau să mai fi fost pe trasee tehnice de drumeție. Pe lângă aceasta trebuie să ai o condiție fizică bună.

Dacă ai nevoie de mai multe informații sau nu te simți pregătit, dar vrei să vii, contactează-ne și vom lua decizia împreună.

Această tură să adresează membrilor TerraMont. Dacă vrei să participi la acest eveniment și nu ești membru, contactează-ne și îți vom explica care este procedura ca să poți participa.

Ne rezervăm dreptul de a-ți recomanda o altă activitate, dacă considerăm că nu ți se potrivește această activitate (de ex: varsta, greutate, conditie fizica etc.) sau să-ți returnăm banii înapoi.

T R A N S P O R T

Pentru acest eveniment vom merge strict cu masinile personale. Dacă nu vor fi locuri sufciente, vom închiria un van de 9 locuri. Ne organizăm după înscriere și ne asigurăm că toată lumea are transport.

G H I D A J

La aceste tură nu asigurăm ghidaj montan. Vom merge ca și grup de montaniarzi / comunitate. Rolul însoțitorului este informativ.

C A Z A R E

Cazarea va fi în apropiere de zona Cortina sau Corvara. Cazarea va fi in camere duble sau triple și este inclusă.

E C H I P A M E N T . N E C E S A R

– Bocanci pentru drumeție montană sau via-ferrata
– Pantaloni drumetie
– Tricouri tehnice
– Polar
– Pufoiacă (geacă de puf)
– Hardshell de ploaie
– Recipient pentru apă – 2.5L
– Frontală
– Căciulă
– Mănuși via-ferrata de protecție
– Cremă de soare
– Ochelari de soare
– Rucsac – 25l / 35l
– Ham, cască, lonje via-ferrata + lonjă de odihnă

C O N T A C T

Mihai – 0729 857 511

De la
3.840,00 lei
Vreau să mă înscriu!
Vreau rezervare privată
0
3.840,00 lei
0,00 lei
Plateste acuma doar 5% avans pentru a te inscrie
Disponibilitate:
Total:
0
3.840,00 lei
0,00 lei