8 Iunie - 9 zile HaiHui cu câinii în Dolomiți

Dificultate

începător

Unde?

Munții Dolomiți, Italia

Durata

9 zile

Co-organizator

Mihai Agănencei - 0729 857 511

Descriere

Prima excursie internațională alături de animalele de companie, din România!

Cu acest eveniment deschidem seria unor călătorii în premieră pentru România, care, sperăm, vor aduce multă bucurie iubitorilor de animale. Știm cu toții cât de dificil este să călătorești în afara României cu cățelul și cât de dureros să pleci fără el în vacanță. Credem cu tărie că, pe măsură ce lumea va face asta mai des, se vor găsi tot mai multe soluții și se vor deschide tot mai uși naționale și internaționale iubitorilor de animale. Suntem onorați să fim cei care pun prima cărămidă la acest demers, în România, alături de Swit Rocs și cățelușa Joy.

Partenerul și organizatorul tuturor excursiilor noastre cățeloase care vor urma (și vor urma!) va fi Swit Rocs. După un an de călătorii haihui în jurul lumii alături de cățelușa ei, Rocs a decis să revină în țară și să inițieze călătoriile cu animale de companie în afara țării. Viața e mai frumoasă alături de companionii noștri blănoși și poate fi așa și în vacanțe, nu doar când suntem acasă. Suntem conștienți că demersul nostru nu va fi unul ușor, dar nimic din ce a avut puterea să schimbe lumea nu a fost vreodată ușor.

Acestea fiind spuse, dăm startul primei călătorii internaționale alături de blănoșii noștri în fabuloșii Munți Dolomiți din Italia! Vom avea 5 zile de trasee de vis, adaptate participanților bipezi și patrupezi, precum și câteva opriri mai mult decât fotogenice în Slovenia și Ungaria. Începutul primăverii este un moment ideal în Munții Dolomiți, deoarece vremea începe să se încălzească, însă vârfurile montane vor fi încă bine ascunse sub strat de nea.

Vă promitem distracție pe cinste, priveliști de vis, oameni faini, câini și mai faini dar, mai ales, vă promitem faptul că, alături de noi nu veți auzi niciodată „ne cerem scuze, nu aveți voie cu cățelul aici!”.

Ce include:
– 8 nopți de cazare în camere duble și triple (din care 6 în Dolomiți și 2 pe tranzit)
– Mic-dejun inclus în cele 6 zile din Dolomiti
– 2.5 însoțitori de grup din România – Swit Rocs, Mihai și micuța Joy
– Asistență pe toată perioada evenimentului și înainte de eveniment
– Cheltuieli ce țin de logistica evenimentului
– Organizarea evenimentului (organizarea transport, rezervări la cazări, itinerariu)
– Super comunitate de cei mai faini oameni
– Primii 10 participanți cu patruped înscriși care fac plata integrală, vor primi cadou un tracker Tractive – lider mondial pe piața de GPS-uri pentru animale de companie
– Un pachet cadou care, printre altele, va cuprinde și cartea de colorat de inspirație turistică „HAIHUI cu Joy în România”
– Fotografii superbe și experiențe de amintit o viață

Nu include:
– Transport – în funcție de preferințele pe care le veți marca în formular, vom putea face și un cost estimativ pentru transport (vor fi în jur de 3000 km dus-întors)
– Cheltuieli personale, restaurant, samd.
– Asigurare de călătorie
– Ghidaj montan
– Închiriere barcă pe Lago di Braies
– Alte cheltuieli personale ce nu sunt menționate la secțiunea “Ce Include”

Avansul este returnabil intergral în caz dacă nu vă potriviți pentru această experiență.

Planul turului

I T I N E R A R

Sâmbătă, 8 Iunie
– Pornim la drum ne vom caza în Maribor, Slovenia

Duminică, 9 Iunie
– Pornim spre Dolomiți și facem o oprire pe drum să vizităm Lacul Bled. Facem check-in & settle

Luni, 10 Iunie
– Lago di Sorapis: excursie la cel mai turcoaz lac din Munții Dolomiți

Marți, 11 Iunie
– O zi de vis pe Tre Cime și apus pe Cadini di Misurina

Miercuri, 12 Iunie
– Lago di Braies: lacul cu cele mai spectaculoase priveliști din Dolomiți. Putem face un traseu în jurul lacului sau închiria barcă pentru o plimbare pe lac. Da, pufoșii sunt și ei acceptați!

Joi, 13 Iunie
– Adolf Munkel Trail, spre Geisler Alm: astăzi vizităm Alpii Tirolezi și admirăm una dintre cele mai fabuloase priveliști ale Munților Dolomiți

Vineri, 14 Iunie
– Cinque Torri: mergem pe urmele tranșeelor din cel De-al Doilea Război Mondial, cu aceleași priveliști splendide cu care ne-am înconjurat și în primele zile

Sâmbătă, 15 Iunie
– Pornim spre Ungaria și vizităm lacul Balaton

Duminică, 16 Iunie
– Ne întoarcem spre casă

O R G A N I Z A R E

– Ghid montan autorizat responsabil drumetie: George Mihai Petrișor – Ghid Montan și Național, Nr. atestat: 5478

– Dacă îți faci griji că rămâi în urmă, stai liniștit, nu abandonăm pe nimeni pe traseu.

– În caz de vreme nefavorabilă, ghidul responsabil își rezervă dreptul de a modifica traseul, în așa fel încât grupul să fie în permanență în siguranță.

C I N E . P O A T E . P A R T I C I P A ?

Bipezi:

Deși excursia este una montană, traseele nu vor fi dificile. Totuși, în fiecare zi vom avea de parcurs o distanță considerabilă, pe teren accidentat, deci, te rugăm, ia în calcul acest lucru. Turele vor fi relaxate și vom lua numeroase pauze, după pofta și dorința pufoșilor din dotare. Cu toate acestea, condiția ta fizică trebuie să fie una bună. Dacă într-una din zile vei decide că ești prea obosit sau nu dorești să participi, poți petrece zice în stațiunea montană, la o plimbare lejeră alături de pufosul tău. Important este că veți fi împreună, nu-i așa?

Patrupezi:

Călătoria cu un număr mai mare de căței va fi, în mod cert, o aventură. Vrem să ne asigurăm că aventura este una de care ne vom aminti, cu toții, cu plăcere, așa că te rugăm să ții cont de specificațiile de mai jos și să te înscrii la tură doar dacă ești 100% sigur că pufosul tău le îndeplinește. Dacă simți că nu este momentul, nu te îngrijora, îți promitem că vor urma și alte ture, dintre care o vei găsi pe cea potrivită pentru voi.

-cățelul nu trebuie să fie agresiv, în absolut niciun context, cu oameni sau alte animale;

-cățelul trebuie să fie socializat constant, obișnuit în situații diverse, cu căței diferiți;

-cățelul trebuie să fie obișnuit cu transportul pe mașină timp îndelungat, cu pauze la interval de 3-4 ore;

-cățelul știe să își facă nevoile doar afară, iar stăpânul lui se asigură că strânge după el. Da, chiar și în natură;

-sunt acceptate toate rasele și toate dimensiunile de câini și nu se vor face diferențe sau excepții. Câinele mic nu va avea gratuități pentru că este mic, câinele mare nu va plăti extra pentru că este mare, unde este nevoie de botniță o vor purta toți etc. În cazul raselor periculoase, vom discuta punctual cu stăpânii;

-vârsta minimă a cățelului trebuie să fie de 1 an, împliniți până la data excursiei;

-pentru a evita situații nedorite, în cazul femelelor vom solicita dovada sterilizării înainte de realizarea plății; în cazul masculilor, vom analiza dupǎ caz.

-înainte de momentul călătoriei, toți cățeii trebuie să aibă documentația la zi: vaccinuri polivalente, deparazitări, carnet de sănătate, pașaport, examen clinic și, desigur CIP. Vă vom oferi suport pentru întreg procesul;

-câinele trebuie să fie obișnuit cu mersul în lesă, accesul pe traseele montane se va face exclusiv în lesă, chiar și în cazul unui mers la pas exemplar sau al unui recall foarte bun;

-cățelul trebuie să fie obișnuit cu spații noi, să fi dormit în hoteluri, pensiuni. Orice stricăciune va cădea în responsabilitatea financiară a stăpânului;

-cățelul trebuie să fie obișnuit cu plimbări lungi.

Este foarte important pentru fiecare dintre noi ca toți cățeii să fie bine educați și ca stăpânii să aibă control total asupra lor.

Ne rezervăm dreptul de a-ți recomanda o altă activitate, dacă considerăm că nu ți se potrivește această activitate (de ex: varsta, greutate, conditie fizica etc.) sau să-ți returnăm banii înapoi.

T R A N S P O R T

În funcție de opțiunile pe care le veți bifa în formularul de înscriere, vom decide dacă vom merge cu mașini personale, cu microbuz, autocar sau o combinație între acestea. Ne vom asigura că fiecare participant are transport. În cazul în care veți opta pentru transport comun, vom discuta punctual toate regulile, pentru a ne asigura că drumul va fi unul plăcut. Niciun câine nu va sta lângă alt câine, toți câinii vor avea loc asignat, indiferent de dimensiune și vor fi prinși cu centură de siguranță.

În cazul în care se va opta pentru transportul cu mașinile personale, vă rugăm să respectați locurile și orele de întâlnire menționate în program.

G H I D A J

La aceste tură nu asigurăm ghidaj montan. Traseele sunt ușoare și bine marcate. Vom merge ca și grup de montaniarzi / comunitate și vom face trasee plăcute, pentru toate gusturile.

C A Z A R E

Cazarea va fi în camere duble la Hotel Garni Serena*** (sau similar), cu baie la camera și mic-dejun inclus.

C O S T

Cameră Dublă: 998 EUR/persoană + 1 patruped

Cameră Single: 1216 EUR/persoană + 1 patruped

***În varianta shared poți veni în cuplu sau cu un prieten/ă, frate, soră cu 1 sau 2 căței care se cunosc, se înteleg și au mai dormit în aceeași cameră.

BONUS+
Primii 10 participanți cu patruped înscriși vor primi cadou un tracker Tractive – lider mondial pe piața de GPS-uri pentru animale de companie

Plata se poate face în 3 tranșe egale, după următorul program:

Tranșa 1 – La 7 zile de la validarea înscrierii de către organizatori

Tranșa 2 – La 30 de zile după tranșa 1

Tranșa 3 – Cu 20 zile înainte de începerea evenimentului

E C H I P A M E N T . N E C E S A R

Pentru biped (adică tu 😀)

– Bocanci impermeabili pentru drumeție montană
– Pantaloni drumeție
– Tricouri tehnice
– Polar
– Pelerină de ploaia
– Jachetă de munte și/ sau puf
– Căciulă, mănuși, buf
– Recipient pentru apă – 1.5 L
– Cremă de soare
– Ochelari de soare
– Rucsac – 25 L

***Ia în calcul că vremea în luna iunie este foarte schimbătoare. Teoretic, minimele nu coboară sub 0 grade, însă cel mai bine este să fii pregătit. Turele se vor ține și în condiții de ploaie ușoară, așa că te rugăm să te asiguri că echipamentul tău este impermeabil și că ai haine de schimb. Dacă îți lipsește ceva din echipament spune-ne și vom face tot posibilul să te ajutăm.

Pentru patruped:

– ham și lesă
– lonjă de 10m (în cazul în care, în mod normal, îl lași liber pe traseu, acum poți folosi această lonjă)
– botniță (te rugăm să alegi un model care să împiedice lătratul, în cazu în care știi că există acest risc în restaurante, autocar etc.)
– prosoape și șervețele umede, pentru a curăța cățelul înainte de a intra în camera de hotel
– mâncare suficientă pentru numărul de zile de călătorie
– bol de apă și bol de mâncare
– recipient pentru apă pentru traseele montane
– (opțional) pătuț, păturică, o jucărie – orice simți că l-ar bucura să aibă cu el
– (opțional) recompense – acestea, similar hranei, nu se vor oferi niciodată cu alți căței în preajmă
– (opțional) hăinuțe, pentru cățeii mai sensibili/ cu blană scurtă
– (opțional) trusă de prim ajutor pentru căței

C I N E . Î Ț I . V A . F I . A L Ă T U R I

Mihai – În echipa TerraMont de peste 6 ani, a organizat zeci de evenimente și ture montane și de aventură, atât în țară cât și extern. Este pasionat de oameni, de locuri frumoase și de cum locurile frumoase transformă oameni.

Swit Rocs – călătoare, montaniardă, organizatoare de evenimente, iubitoare de câini educați frumos, încrezătoate în schimbare. A călătorit solo timp de un an cu cățelușa ei în 10 țări de pe 2 continente, are tolba plină de povești faine și un zâmbet blând pentru oricine.

Joy – fostă cățelușă tomberonez, actuală cățelușă cu mai multe ștampile în pașaport decât mulți oameni pe care i-am cunoscut noi. Joy este un metis de border collie cu ciobănesc australian, un suflet bun, cald și simplu. Joy este dovada vie a faptului că și tu poți călători alături de cățelul tău, oriunde în lume!

Vă așteptăm cu drag!

C O N T A C T

Mihai – 0729 857 511

Swit Rocs – 0726 620 472 (doar Whatsapp)

De la
4.990,00 lei
Vreau să mă înscriu!
Vreau rezervare privată
0
4.990,00 lei
0,00 lei
Plateste acuma doar 5% avans pentru a te inscrie
Disponibilitate:
Total:
0
4.990,00 lei
0,00 lei