Activități

Drumeție

Evenimente: 3

Drumeția presupune parcurgerea unui traseu montan de una sau mai multe zile, și de dificultate variată în funcție de pregătire.

Evenimente: 3

Inițiere în călărie

Evenimente: 3

Un traseu de Inițiere în călăria outdoor, cea în afara manejului, presupune parcurgerea unei distanțe călare de 8-10 kilometri și 2 ore ca timp.

Evenimente: 3

Via ferrata

Evenimente: 2

Via Ferrata, tradus drumul de fier, este o activitate ce presupune parcurgerea unui traseu montan prevăzut cu cabluri, scari, poduri trepte și scoabe metalice.

Evenimente: 2

Escaladă

Evenimente: 0

Escalada este un mod excelent de a îmbina adrenalina, cu puterea de concentrare și iubirea pentru natură.

Evenimente: 0

Vârfuri de 2500+

Evenimente: 0

Proiectul 2500+ înseamnă parcurgerea tuturor celor 13 vârfuri muntoase cu altitudine de peste 2500 metri din România, în decurs de un an.

Evenimente: 0

Ture cu cortul

Evenimente: 0

O drumeție cu cortul în spate diferă foarte mult de una fără cort, prin doi factori: greutatea în plus și confortul peste noapte.

Evenimente: 0

Mountain Bike

Evenimente: 0

Mountain bike-urile au apărut în România imediat după anii 1989, iar imediat după au început să apară și concursurile de profil: în 1994 avea loc la Cisnădioara primul concurs de mountain biking. Astăzi pregătim și îmbunătățim evenimentele noastre ca tu să descoperi acest sport. Vom avea ture de inițiere, de intermediari, dar și de avansați […]

Evenimente: 0

Cursuri teoretice

Evenimente: 0

Un proiect de educație montană prin care încercăm să învățăm tinerii din Cluj- Napoca cum se pregătește și se desfășoară în condiții de siguranță o activitate montană!

Evenimente: 0

Caiac pe Lac

Evenimente: 0

Cu caiacul pe lac. O plimbare relaxantă pe lacuri frumoase de munte în care înveți să-ți menții echilibru și să controlezi caiacul, individual, cu ajutorul padelelor. Organizăm evenimente pe trei lacuri mari din proximitatea orașului Cluj: Lacul Tarnița, Lacul Beliș și Lacul Drăgan. Majoritatea caiacelor pe care le folosim sunt de o persoană și au […]

Evenimente: 0

Rafting

Evenimente: 0

Activitatea de Rafting presupune parcurgerea unui traseu pe un râu de munte, de diferite categorii de experiență. Într-o barcă de rafting pot încăpea peste 10 persoane și aceasta este însoțită de un ghid conducător. Rafting-ul se poate practica atât vara, când vrei să te răcorești, dar și primăvara sau toamna, când este mai rece, cu […]

Evenimente: 0

Ture de 1 zi

Evenimente: 7

Atât în turele montane, cât și la călărie avem ture de 1 zi cu plecare mai lejeră sau chiar dis-de-dimineață.

Evenimente: 7

Ture de 2 zile

Evenimente: 0

Parcurgerea traseului montan sau de călărie se împarte de cele mai multe ori în cele 2 zile pentru a doza efortul și a ne simți bine.

Evenimente: 0

Ture de 3 zile

Evenimente: 1

Turele de 3 zile sunt organizate împreună cu o zi liberă prin lege, atunci când calendarul o permite sau dacă nu acest caz, atunci ești nevoit să-ți o zi liberă în cursul săptămânii (Luni sau Vineri de cele mai multe ori).

Evenimente: 1